Ny festivalapp for Sørveiv 2020

Vi startet med appen tidlig i september, og jobbet tett med Sørveiv for å få den klar til festivalen som ble arrangert fra 30. til 31. oktober. Det har vært et positivt tidspress som som har resultert i mange kreative tanker og lange netter på veien til et lanseringsklart produkt.

Appen er utviklet fra bunnen av til både Android og iOS med utgangspunkt i profilen til Sørveiv. Hovedfokuset har vært å gjøre appen enkel å bruke og helt unik til Sørveiv. De har tidligere brukt leverandøren Greencopper til app for festivalen, men bestemte seg i år for å ta sjansen på noe nytt.

Julian har hatt ansvar for å lage første utkast av funksjoner og design i en prototype, og Ole har hatt ansvar for utvikling og design av appen.

Noe som vi virkelig digger, er at Sørveiv var modige nok til å arrangere festival i et år som 2020 med utallige restriksjoner og stort fokus på smittevern. Sørveiv er en herlig festival her på Sørlandet, som egentlig er et “must have” for bransjen. Sørveiv gir muligheten for mindre etablerte artister til å vise seg frem og komme i kontakt med viktige deler av musikkbransjen.

Vi er utrolig takknemlige for å ha fått lov til å være med på reisen ved å lage årets festivalapp. Vi takker for samarbeidet så langt, og ser frem til festivalen i 2021!